Magische tip van een kind: ik weet de oplossing

1 okt 20180 Reacties

Magische tip van een kind: ik weet zelf oplossingen te bedenken!

Kinderen zijn zelf heel wijs. Is er een probleem? Dan vraag ik eerst welke oplossingen ze zelf kunnen bedenken. Met een beetje hulp groeit er dan iets moois, iets magisch. Zoals je op de tekening kunt zien.

Zoek jij iemand die jouw kind helpt om zelf de oplossing te bedenken? Maak dan een afspraak in mijn agenda voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

Ik hoor graag van je!

Hartelijke groeten van Anneke

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten